Uniós támogatásból megújul az Aqua-Lux Wellness Hotel Cserkeszőlőben

A szállodát üzemeltető Szarvas Lux Kft. 100 millió forint uniós támogatást nyert az „Üzleti célú szálláshelyek fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A közel 170 millió forint értékű beruházásból megújul a szálloda egyik szárnya, és bővül szolgáltatásainak köre.

A cserkeszőlői telephelyű Szarvas Lux Kft. szállodaüzemeltetéssel, vendéglátóipari létesítmények üzemeltetésével foglalkozik 1994 óta. A méltán nagyhírű Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő területén több, mint 12 éve fogadja vendégeit az Aqua Lux Wellness Hotel, amely vendégszobái és közösségi terei egy részének felújítása, energiahatékony üzemeltetésének megoldása, illetve néhány új szolgáltatással való bővítése valósul meg a támogatást nyert projekt keretében.

A projekt célja egy jól működő, az ország egyik legsikeresebb termálfürdőjével közvetlen összeköttetésben lévő szálloda felújítása és szolgáltatás-kapacitásának bővítése, ezáltal a Cserkeszőlőbe érkező, minőségi szálláshelyet kereső vendégek igényeiknek megfelelő kiszolgálása, az általuk eltöltött vendégéjszakák számának, az átlagos tartózkodási időnek a növelése.

A támogatás révén, minőségi, egyedi arculatú és kínálatú, hosszútávon fenntartható fejlesztés valósul meg, a projektgazda nagyszámú munkahelymegtartást tud felmutatni, valamint az új szolgáltatások kapcsán munkahelyteremtés is megvalósul a szállodában.

A cégről és a fejlesztésről bővebb információt a www.aqua-lux.hu oldalon olvashatnak.

Oldal megosztása: